Bob Heikoop - Meiny Aline EH23

Bij deze wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de bewezen diensten. Ik ben onder de indruk van het doortastende optreden en de professionele wijze waarop jullie deze restauratie hebben aangepakt. Ik begreep dat er eigenlijk geen ruimte was in de werfplanning om het schip op te nemen, maar desondanks hebben jullie gezocht naar oplossingen waardoor het schip in 8 weken tijd weer opgeleverd kon worden.
De brand heeft veel verwoest. Met dank aan jullie hebben we weer een schip om trots op te zijn!

Tankstation


Ons tankstation met onbemande pomp is het hele jaar geopend. Maak het uzelf gemakkelijk en kom tanken bij ons drijvende tankstation met aanlegsteiger aan het Van Harinxmakanaal. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht bij onze onbemande pomp.

Brandstoffen

  • Diesel
  • Superplus 98 E5
  • GTL

Superplus98 E5
Deze loodvrije benzine is voorzien van het octaangetal 98 en is geschikt voor alle voertuigen die beschikken over de europese type goedkeuring. Texaco voegt aan de superplus 98 standaard een pakket toe van een aantal kwalitatief hoogstaande additieven. Deze brandstof bevat maximaal 5% ethanol en is daardoor zeer geschikt voor benzine varende boten.

GTL is de afkorting voor Gas To Liquid (van gas naar vloeibaar). Het is een zeer schone vloeibare dieselbrandstof die op synthetische wijze wordt verkregen uit aardgas. GTL vermindert motorlawaai, produceert minder fijn- en roetstof, vermindert het brandstofverbruik en CO² uitstoot.

Brandstoffen

Het tankstation beschikt over 2 dieselpompen, 1 GTL pomp en 1 Super98 pomp. Alle brandstoffen zijn van Texaco.

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.
Share This