Charterschip Lotus

Charterschip Lotus / Olaf Busser
Voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan charterschip Lotus kom ik al 2 jaar bij Multiship Holland in Harlingen. Denk aan een hellingbeurt, ijzerwerk of mast reparaties.

Afspraken zijn snel gemaakt
Afspraken zijn goed te maken met het team van Multiship Holland. Soms moeten we snel schakelen of is er een spoedreparatie nodig. Ze reageren altijd snel en zijn flexibel.

Perfect in prijs en kwaliteit
Multiship Holland werkt concurrerend. Het prijsbeleid is dus acceptabel. Daartegenover staat een goede kwaliteit. Vooral in het ijzerwerk zijn ze vakkundig. De scheepswerf in Harlingen is ook altijd erg schoon en netjes.

Projecten

Meiny Aline EH23

Op 24 januari kwam de gerestaureerde palingkotter EH23 "Meiny Aline" in het nieuws omdat er een brand aan boord had gewoed. De brandweer was er snel bij, maar de schade was helaas erg groot. Op 18 februari zijn we begonnen met de herstelwerkzaamheden. Ons werk bestond uit: nieuwe plafonds aanbrengen, huidbeplating met grondhout en isolatie plaatsen en afwerken. Nieuwe vloerdelen plaatsen, ramen vervangen, tapijt vervangen en het nodige schilderwerk. Na een relatief korte periode van maar 4 weken is zij op 18 maart weer te water gelaten. Het lijkt alsof er niets is gebeurt! 
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.