Workships Contractors

Workships Contractors - Dirk de Ruiter
Voor het onderhoud aan 2 wind farm support vessels maken we vanuit Workships Contractors gebruik van de diensten van Multiship Holland. De catamarans worden ingezet om onderhoud te verrichten aan windmolens boven de Duitse Waddeneilanden.

Ook beheer ik de Waddentaxi. De locatie van Multiship Holland is hiervoor ideaal. Dichtbij zodat ik snel kan schakelen met onderhoudsklussen.

Geen nee te koop
De flexibiliteit werkt erg prettig. Er is geen nee te koop. Voor onderhoudswerkzaamheden hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld. Het is altijd mogelijk en dat is ideaal.

Alle faciliteiten beschikbaar
Multiship Holland beschikt over alle faciliteiten voor reparaties:

  • Bootkraan
  • Schilderwerk
  • Lassen
  • Onderwaterschip behandeling
  • En nog veel meer

Alles kan en dat is makkelijk!

Het is ook een groot voordeel dat je er altijd kan parkeren. Wij zijn er soms wel met 6 auto's. Er is genoeg parkeerruimte. Bovendien ziet de scheepswerf in Harlingen er altijd keurig uit.

Projecten

Meiny Aline EH23

Op 24 januari kwam de gerestaureerde palingkotter EH23 "Meiny Aline" in het nieuws omdat er een brand aan boord had gewoed. De brandweer was er snel bij, maar de schade was helaas erg groot. Op 18 februari zijn we begonnen met de herstelwerkzaamheden. Ons werk bestond uit: nieuwe plafonds aanbrengen, huidbeplating met grondhout en isolatie plaatsen en afwerken. Nieuwe vloerdelen plaatsen, ramen vervangen, tapijt vervangen en het nodige schilderwerk. Na een relatief korte periode van maar 4 weken is zij op 18 maart weer te water gelaten. Het lijkt alsof er niets is gebeurt! 
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.