Stichting Keimpetille

It Pontsje Werom - Libbe Riemersma
Voor de bouw en het onderhoud van ons pontje hebben wij 4 offertes aangevraagd. Multiship Holland kwam er als beste uit als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Voor de bouw van het pontje waren we aan subsidievoorwaarden gebonden. Hierin was de prijs erg belangrijk.

Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit bij Multiship Holland is uitstekend. Dat zie je terug in de offerte, het onderhoud, referenties van uitgevoerde projecten en de ervaring die ze hebben. Wij werken dan ook al ruim 2 jaar samen met Multiship Holland.

Blinkt uit in vakmanschap
Met de bestektekeningen heeft Multiship Holland ons pontje gebouwd. Het vakmanschap zie je hier duidelijk in terug. Daar blinken ze echt in uit. Ook verzorgen ze het onderhoud van ons pontje.

Goede contacten
Het contact met Multiship Holland verloopt heel persoonlijk en toegankelijk. Dat werkt prettig. We kunnen altijd bij ze terecht.

Projecten

Skûtsje Hoop op Zegen

Het skûtsje Hoop op Zegen (Klavertje) is bij ons op de werf grondig onder handen genomen. Zowel van buiten als van binnen is het casco gestraald en gecoat. De binnenzijde is in 3 lagen primer gespoten. De buitenzijde heeft een 4-laags verfysteem gekregen met een topcoat van Nelf. Het onderwaterschip is voorzien van een siliconen verfsysteem van Hempel (Hempasil X3): geen aangroei en geen onderhoud!
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.