Charterschip Lotus

Charterschip Lotus / Olaf Busser
Voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan charterschip Lotus kom ik al 2 jaar bij Multiship Holland in Harlingen. Denk aan een hellingbeurt, ijzerwerk of mast reparaties.

Afspraken zijn snel gemaakt
Afspraken zijn goed te maken met het team van Multiship Holland. Soms moeten we snel schakelen of is er een spoedreparatie nodig. Ze reageren altijd snel en zijn flexibel.

Perfect in prijs en kwaliteit
Multiship Holland werkt concurrerend. Het prijsbeleid is dus acceptabel. Daartegenover staat een goede kwaliteit. Vooral in het ijzerwerk zijn ze vakkundig. De scheepswerf in Harlingen is ook altijd erg schoon en netjes.

Projecten

Verbouwing motortankschip naar woonschip

Project Avontuur in samenwerking met Frans de Boer.Het motortankschip Avontuur is bij ons op de werf omgebouwd naar een woonschip. Eerst zijn de twee stalen tanken met een gewicht van 18.000 kg verwijderd. Daarna is het schip in het water doormidden gesneden en zijn beide helften uit het water getild. Het schip is 20 meter(!) ingekort en er is een nieuwe kap en roef op gemaakt.  Het onderwaterschip en de romp zijn gespoten in een 2-laags Hempel systeem. het schip gaat een mooi tweede leven tegemoet in Engeland.
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.