Stichting Keimpetille

It Pontsje Werom - Libbe Riemersma
Voor de bouw en het onderhoud van ons pontje hebben wij 4 offertes aangevraagd. Multiship Holland kwam er als beste uit als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Voor de bouw van het pontje waren we aan subsidievoorwaarden gebonden. Hierin was de prijs erg belangrijk.

Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit bij Multiship Holland is uitstekend. Dat zie je terug in de offerte, het onderhoud, referenties van uitgevoerde projecten en de ervaring die ze hebben. Wij werken dan ook al ruim 2 jaar samen met Multiship Holland.

Blinkt uit in vakmanschap
Met de bestektekeningen heeft Multiship Holland ons pontje gebouwd. Het vakmanschap zie je hier duidelijk in terug. Daar blinken ze echt in uit. Ook verzorgen ze het onderhoud van ons pontje.

Goede contacten
Het contact met Multiship Holland verloopt heel persoonlijk en toegankelijk. Dat werkt prettig. We kunnen altijd bij ze terecht.

Projecten

Verbouwing motortankschip naar woonschip

Project Avontuur in samenwerking met Frans de Boer.Het motortankschip Avontuur is bij ons op de werf omgebouwd naar een woonschip. Eerst zijn de twee stalen tanken met een gewicht van 18.000 kg verwijderd. Daarna is het schip in het water doormidden gesneden en zijn beide helften uit het water getild. Het schip is 20 meter(!) ingekort en er is een nieuwe kap en roef op gemaakt.  Het onderwaterschip en de romp zijn gespoten in een 2-laags Hempel systeem. het schip gaat een mooi tweede leven tegemoet in Engeland.
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.