Charterschip Lotus

Charterschip Lotus / Olaf Busser
Voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan charterschip Lotus kom ik al 2 jaar bij Multiship Holland in Harlingen. Denk aan een hellingbeurt, ijzerwerk of mast reparaties.

Afspraken zijn snel gemaakt
Afspraken zijn goed te maken met het team van Multiship Holland. Soms moeten we snel schakelen of is er een spoedreparatie nodig. Ze reageren altijd snel en zijn flexibel.

Perfect in prijs en kwaliteit
Multiship Holland werkt concurrerend. Het prijsbeleid is dus acceptabel. Daartegenover staat een goede kwaliteit. Vooral in het ijzerwerk zijn ze vakkundig. De scheepswerf in Harlingen is ook altijd erg schoon en netjes.

Projecten

Bronsveen stralen en conserveren

Het Noorse zeiljacht van het type Bronsveen, genaamd "Valiente" is bij ons op de werf geweest voor een grondige opknapbeurt. Nadat we de mast eraf hadden gehaald, is het schip uit het water gehesen (60ton). In de straalhal is de gehele opbouw, alle dekken en de verschansing ontdaan van alle roest en oude verf. Daarna is er een primerlaag aangebracht, waarna we zijn begonnen met de plamuurwerkzaamheden. Aansluitend is het verfsysteem opgebouwd, met een aflak van Nelf in diverse kleuren. De romp en het onderwaterschip zijn bijgewerkt met primers en plamuur en afgespoten in een matte zwarte epoxy en antifouling.
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.
Share This