Stichting Keimpetille

It Pontsje Werom - Libbe Riemersma
Voor de bouw en het onderhoud van ons pontje hebben wij 4 offertes aangevraagd. Multiship Holland kwam er als beste uit als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Voor de bouw van het pontje waren we aan subsidievoorwaarden gebonden. Hierin was de prijs erg belangrijk.

Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit bij Multiship Holland is uitstekend. Dat zie je terug in de offerte, het onderhoud, referenties van uitgevoerde projecten en de ervaring die ze hebben. Wij werken dan ook al ruim 2 jaar samen met Multiship Holland.

Blinkt uit in vakmanschap
Met de bestektekeningen heeft Multiship Holland ons pontje gebouwd. Het vakmanschap zie je hier duidelijk in terug. Daar blinken ze echt in uit. Ook verzorgen ze het onderhoud van ons pontje.

Goede contacten
Het contact met Multiship Holland verloopt heel persoonlijk en toegankelijk. Dat werkt prettig. We kunnen altijd bij ze terecht.

Projecten

Bronsveen stralen en conserveren

Het Noorse zeiljacht van het type Bronsveen, genaamd "Valiente" is bij ons op de werf geweest voor een grondige opknapbeurt. Nadat we de mast eraf hadden gehaald, is het schip uit het water gehesen (60ton). In de straalhal is de gehele opbouw, alle dekken en de verschansing ontdaan van alle roest en oude verf. Daarna is er een primerlaag aangebracht, waarna we zijn begonnen met de plamuurwerkzaamheden. Aansluitend is het verfsysteem opgebouwd, met een aflak van Nelf in diverse kleuren. De romp en het onderwaterschip zijn bijgewerkt met primers en plamuur en afgespoten in een matte zwarte epoxy en antifouling.
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.