Stichting Keimpetille

It Pontsje Werom - Libbe Riemersma
Voor de bouw en het onderhoud van ons pontje hebben wij 4 offertes aangevraagd. Multiship Holland kwam er als beste uit als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Voor de bouw van het pontje waren we aan subsidievoorwaarden gebonden. Hierin was de prijs erg belangrijk.

Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit bij Multiship Holland is uitstekend. Dat zie je terug in de offerte, het onderhoud, referenties van uitgevoerde projecten en de ervaring die ze hebben. Wij werken dan ook al ruim 2 jaar samen met Multiship Holland.

Blinkt uit in vakmanschap
Met de bestektekeningen heeft Multiship Holland ons pontje gebouwd. Het vakmanschap zie je hier duidelijk in terug. Daar blinken ze echt in uit. Ook verzorgen ze het onderhoud van ons pontje.

Goede contacten
Het contact met Multiship Holland verloopt heel persoonlijk en toegankelijk. Dat werkt prettig. We kunnen altijd bij ze terecht.

Projecten

zeiljacht Arwen

Na een zeiltocht van 3 jaar was het stalen zeiljacht "Arwen" toe aan groot onderhoud. Nadat we de kiel verwijderd hebben, is er reparatiewerk aan de roerkoning en hennegatskoker uitgevoerd. Daarna hebben wij het onderwaterschip geheel gestraald en vervolgens voorzien van compleet verfsysteem van International. De romp is grondig geschuurd en gegrond. De romp is afgespoten in de Perfection Pro hoogglans van International. Daarnaast hebben wij o.a. de mast laten inspecteren en voorzien van 3 nieuwe vallen; we hebben een nieuw anker gemonteerd; de motor heeft een servicebeurt gehad; en de startaccu's, dynamo, schroefas, stuwdruklager en de anode's zijn vervangen. Tenslotte is naam/thuishaven opnieuw aangebracht op de spiegel. Al met al een mooi klus en een gelukkige/tevreden nieuwe eigenaar!
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.
Share This