Workships Contractors

Workships Contractors - Dirk de Ruiter
Voor het onderhoud aan 2 wind farm support vessels maken we vanuit Workships Contractors gebruik van de diensten van Multiship Holland. De catamarans worden ingezet om onderhoud te verrichten aan windmolens boven de Duitse Waddeneilanden.

Ook beheer ik de Waddentaxi. De locatie van Multiship Holland is hiervoor ideaal. Dichtbij zodat ik snel kan schakelen met onderhoudsklussen.

Geen nee te koop
De flexibiliteit werkt erg prettig. Er is geen nee te koop. Voor onderhoudswerkzaamheden hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld. Het is altijd mogelijk en dat is ideaal.

Alle faciliteiten beschikbaar
Multiship Holland beschikt over alle faciliteiten voor reparaties:

  • Bootkraan
  • Schilderwerk
  • Lassen
  • Onderwaterschip behandeling
  • En nog veel meer

Alles kan en dat is makkelijk!

Het is ook een groot voordeel dat je er altijd kan parkeren. Wij zijn er soms wel met 6 auto's. Er is genoeg parkeerruimte. Bovendien ziet de scheepswerf in Harlingen er altijd keurig uit.

Projecten

De Vooruitgang

Een bijzonder project! Aan het voormalige beurtschip "De Vooruitgang" hebben wij diverse ijzerwerkzaamheden uitgevoerd. Daarna is zij van binnen en van buiten gestraald. Na het stralen is er eerst een laag twee-componenten primer aangebracht. Aan de buitenzijde is het schip geplamuurd met Hempel Profiller twee-componenten plamuur. Aan de binnenzijde zijn de spanten afgekit. Vervolgens is de buitenzijde in een volwaardig verfsysteem gespoten. De binnenzijde is voorzien van 2 lagen primer en aansluitend in de pur (isolatie) gespoten. Verder hebben wij de technische fundaties aangebracht, de machinekamer geïsoleerd en de motor ingebouwd.Voor meer informatie over De Vooruitgang, kijk op devooruitgang.nl "De meest innovatieve en duurzame varende vergaderlocatie van Nederland"
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.