Charterschip Lotus

Charterschip Lotus / Olaf Busser
Voor reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan charterschip Lotus kom ik al 2 jaar bij Multiship Holland in Harlingen. Denk aan een hellingbeurt, ijzerwerk of mast reparaties.

Afspraken zijn snel gemaakt
Afspraken zijn goed te maken met het team van Multiship Holland. Soms moeten we snel schakelen of is er een spoedreparatie nodig. Ze reageren altijd snel en zijn flexibel.

Perfect in prijs en kwaliteit
Multiship Holland werkt concurrerend. Het prijsbeleid is dus acceptabel. Daartegenover staat een goede kwaliteit. Vooral in het ijzerwerk zijn ze vakkundig. De scheepswerf in Harlingen is ook altijd erg schoon en netjes.

Projecten

De Vooruitgang

Een bijzonder project! Aan het voormalige beurtschip "De Vooruitgang" hebben wij diverse ijzerwerkzaamheden uitgevoerd. Daarna is zij van binnen en van buiten gestraald. Na het stralen is er eerst een laag twee-componenten primer aangebracht. Aan de buitenzijde is het schip geplamuurd met Hempel Profiller twee-componenten plamuur. Aan de binnenzijde zijn de spanten afgekit. Vervolgens is de buitenzijde in een volwaardig verfsysteem gespoten. De binnenzijde is voorzien van 2 lagen primer en aansluitend in de pur (isolatie) gespoten. Verder hebben wij de technische fundaties aangebracht, de machinekamer geïsoleerd en de motor ingebouwd.Voor meer informatie over De Vooruitgang, kijk op devooruitgang.nl "De meest innovatieve en duurzame varende vergaderlocatie van Nederland"
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.