Visser Afvalverweking

Willem Dijkstra
Voor ons afvalverwerkingsbedrijf laten wij containers stralen en conserveren bij straalbedrijf Multiship Holland in Harlingen.

Stralen & coaten
Onze containers worden netjes gestraald en goed gespoten. Ze leveren altijd een netjes product af dat er goed uitziet.

Duidelijke afspraken
De samenwerking verloopt prima. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Als ik A zeg, zeggen zei B. De dienstverlening is ook altijd snel. Dat werkt prettig.

Projecten

De Vooruitgang

Een bijzonder project! Aan het voormalige beurtschip "De Vooruitgang" hebben wij diverse ijzerwerkzaamheden uitgevoerd. Daarna is zij van binnen en van buiten gestraald. Na het stralen is er eerst een laag twee-componenten primer aangebracht. Aan de buitenzijde is het schip geplamuurd met Hempel Profiller twee-componenten plamuur. Aan de binnenzijde zijn de spanten afgekit. Vervolgens is de buitenzijde in een volwaardig verfsysteem gespoten. De binnenzijde is voorzien van 2 lagen primer en aansluitend in de pur (isolatie) gespoten. Verder hebben wij de technische fundaties aangebracht, de machinekamer geïsoleerd en de motor ingebouwd.Voor meer informatie over De Vooruitgang, kijk op devooruitgang.nl "De meest innovatieve en duurzame varende vergaderlocatie van Nederland"
« Terug naar overzicht

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.