Stichting Keimpetille

It Pontsje Werom - Libbe Riemersma
Voor de bouw en het onderhoud van ons pontje hebben wij 4 offertes aangevraagd. Multiship Holland kwam er als beste uit als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Voor de bouw van het pontje waren we aan subsidievoorwaarden gebonden. Hierin was de prijs erg belangrijk.

Uitstekende kwaliteit
De kwaliteit bij Multiship Holland is uitstekend. Dat zie je terug in de offerte, het onderhoud, referenties van uitgevoerde projecten en de ervaring die ze hebben. Wij werken dan ook al ruim 2 jaar samen met Multiship Holland.

Blinkt uit in vakmanschap
Met de bestektekeningen heeft Multiship Holland ons pontje gebouwd. Het vakmanschap zie je hier duidelijk in terug. Daar blinken ze echt in uit. Ook verzorgen ze het onderhoud van ons pontje.

Goede contacten
Het contact met Multiship Holland verloopt heel persoonlijk en toegankelijk. Dat werkt prettig. We kunnen altijd bij ze terecht.

Ons verhaal

Multiship Holland is in 2012 opgericht door Sieb Meijer en Wiecher Kocken. Zij leerden elkaar kennen tijdens de wedstrijden van het IFKS Skûtsjesilen. Samen zeilen resulteerde ook in samenwerken en zij besloten om Multiship Holland op te zetten.

Sieb en Wiecher hadden beide al ruime ervaring op het gebied van scheepsbouw en scheepvaart en onder hun leiding is Multiship Holland uitgegroeid tot een prachtige scheepswerf waar u terecht kunt voor scheepsreparaties, jachtbouw, jachtrefit, onderwaterschipbehandelingen, stralen en conserveren.
In 2017 heeft Sieb een stap terug gedaan en is zijn dochter Froukje Osinga – Meijer aan boord gestapt als compagnon. Inmiddels heeft Multiship Holland vijf vaste krachten in dienst en kan het aantal vakmensen aangevuld worden met ervaren zzp’ers als de hoeveelheid werk daar om vraagt.
Ons team staat voor u klaar!

 • Totaaloplossing

  Onze scheepswerf in Harlingen is voorzien van alle moderne faciliteiten. Hierdoor kunnen we scheepsreparaties uitvoeren, onderhoud plegen, uw onderwaterschip behandelen, stralen en conserveren op ons eigen terrein.

 • Snel

  Dankzij onze manier van werken en eigen faciliteiten zoals een bootlift, transport en hallen met moderne voorzieningen kunnen wij snel schakelen en voeren wij  de werkzaamheden zorgvuldig uit.

 • Flexibel

  Komt er een grote klus binnen? Dan doen wij naast ons vaste team een beroep op ons uitgebreide ZZP netwerk. Zo kunnen we snel reageren op – en voldoen aan uw vraag.

 • 24/7 bereikbaar

  Wij snappen dat u soms met vragen zit en zijn daarom altijd goed bereikbaar. Is er echt iets dringends? Dan kunt u ons als klant natuurlijk ook mobiel bereiken.

Aangesloten bij

Multiship Holland is aangesloten bij:

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.