Workships Contractors

Workships Contractors - Dirk de Ruiter
Voor het onderhoud aan 2 wind farm support vessels maken we vanuit Workships Contractors gebruik van de diensten van Multiship Holland. De catamarans worden ingezet om onderhoud te verrichten aan windmolens boven de Duitse Waddeneilanden.

Ook beheer ik de Waddentaxi. De locatie van Multiship Holland is hiervoor ideaal. Dichtbij zodat ik snel kan schakelen met onderhoudsklussen.

Geen nee te koop
De flexibiliteit werkt erg prettig. Er is geen nee te koop. Voor onderhoudswerkzaamheden hoef ik maar te bellen en het wordt geregeld. Het is altijd mogelijk en dat is ideaal.

Alle faciliteiten beschikbaar
Multiship Holland beschikt over alle faciliteiten voor reparaties:

 • Bootkraan
 • Schilderwerk
 • Lassen
 • Onderwaterschip behandeling
 • En nog veel meer

Alles kan en dat is makkelijk!

Het is ook een groot voordeel dat je er altijd kan parkeren. Wij zijn er soms wel met 6 auto's. Er is genoeg parkeerruimte. Bovendien ziet de scheepswerf in Harlingen er altijd keurig uit.

Ons verhaal

Multiship Holland is in 2012 opgericht door Sieb Meijer en Wiecher Kocken. Zij leerden elkaar kennen tijdens de wedstrijden van het IFKS Skûtsjesilen. Samen zeilen resulteerde ook in samenwerken en zij besloten om Multiship Holland op te zetten.

Sieb en Wiecher hadden beide al ruime ervaring op het gebied van scheepsbouw en scheepvaart en onder hun leiding is Multiship Holland uitgegroeid tot een prachtige scheepswerf waar u terecht kunt voor scheepsreparaties, jachtbouw, jachtrefit, onderwaterschipbehandelingen, stralen en conserveren.
In 2017 heeft Sieb een stap terug gedaan en is zijn dochter Froukje Osinga – Meijer aan boord gestapt als compagnon. Inmiddels heeft Multiship Holland vijf vaste krachten in dienst en kan het aantal vakmensen aangevuld worden met ervaren zzp’ers als de hoeveelheid werk daar om vraagt.
Ons team staat voor u klaar!

 • Totaaloplossing

  Onze scheepswerf in Harlingen is voorzien van alle moderne faciliteiten. Hierdoor kunnen we scheepsreparaties uitvoeren, onderhoud plegen, uw onderwaterschip behandelen, stralen en conserveren op ons eigen terrein.

 • Snel

  Dankzij onze manier van werken en eigen faciliteiten zoals een bootlift, transport en hallen met moderne voorzieningen kunnen wij snel schakelen en voeren wij  de werkzaamheden zorgvuldig uit.

 • Flexibel

  Komt er een grote klus binnen? Dan doen wij naast ons vaste team een beroep op ons uitgebreide ZZP netwerk. Zo kunnen we snel reageren op – en voldoen aan uw vraag.

 • 24/7 bereikbaar

  Wij snappen dat u soms met vragen zit en zijn daarom altijd goed bereikbaar. Is er echt iets dringends? Dan kunt u ons als klant natuurlijk ook mobiel bereiken.

Aangesloten bij

Multiship Holland is aangesloten bij:

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.
Share This