Visser Afvalverweking

Willem Dijkstra
Voor ons afvalverwerkingsbedrijf laten wij containers stralen en conserveren bij straalbedrijf Multiship Holland in Harlingen.

Stralen & coaten
Onze containers worden netjes gestraald en goed gespoten. Ze leveren altijd een netjes product af dat er goed uitziet.

Duidelijke afspraken
De samenwerking verloopt prima. Er worden duidelijke afspraken gemaakt. Als ik A zeg, zeggen zei B. De dienstverlening is ook altijd snel. Dat werkt prettig.

Ons verhaal

Multiship Holland is in 2012 opgericht door Sieb Meijer en Wiecher Kocken. Zij leerden elkaar kennen tijdens de wedstrijden van het IFKS Skûtsjesilen. Samen zeilen resulteerde ook in samenwerken en zij besloten om Multiship Holland op te zetten.

Sieb en Wiecher hadden beide al ruime ervaring op het gebied van scheepsbouw en scheepvaart en onder hun leiding is Multiship Holland uitgegroeid tot een prachtige scheepswerf waar u terecht kunt voor scheepsreparaties, jachtbouw, jachtrefit, onderwaterschipbehandelingen, stralen en conserveren.
In 2017 heeft Sieb een stap terug gedaan en is zijn dochter Froukje Osinga – Meijer aan boord gestapt als compagnon. Inmiddels heeft Multiship Holland vijf vaste krachten in dienst en kan het aantal vakmensen aangevuld worden met ervaren zzp’ers als de hoeveelheid werk daar om vraagt.
Ons team staat voor u klaar!

 • Totaaloplossing

  Onze scheepswerf in Harlingen is voorzien van alle moderne faciliteiten. Hierdoor kunnen we scheepsreparaties uitvoeren, onderhoud plegen, uw onderwaterschip behandelen, stralen en conserveren op ons eigen terrein.

 • Snel

  Dankzij onze manier van werken en eigen faciliteiten zoals een bootlift, transport en hallen met moderne voorzieningen kunnen wij snel schakelen en voeren wij  de werkzaamheden zorgvuldig uit.

 • Flexibel

  Komt er een grote klus binnen? Dan doen wij naast ons vaste team een beroep op ons uitgebreide ZZP netwerk. Zo kunnen we snel reageren op – en voldoen aan uw vraag.

 • 24/7 bereikbaar

  Wij snappen dat u soms met vragen zit en zijn daarom altijd goed bereikbaar. Is er echt iets dringends? Dan kunt u ons als klant natuurlijk ook mobiel bereiken.

Aangesloten bij

Multiship Holland is aangesloten bij:

Contact

Weten wat Multiship Holland voor u betekent?
Kom langs op onze scheepswerf in Harlingen.
Share This